Translate

vrijdag 13 december 2013

KERST 2013


Het begint traditie te worden. Opnieuw komt Jamz radio deze kerstdagen met een speciaal kado voor alle radio freaks.
Uit eigen archief brengen wij een serie unieke en nooit eerder ten gehore gebrachte airchecks. Hoeveel het er dit jaar worden is nog niet zeker 10, 11 of ...? Ook als je er destijds niet bij was het is het leuk om naar te luisteren. En dat is niet   alles, ook het exclusieve foto archief is deels gedigitaliseerd. Tenslotte brengen wij een hitlijst uit van KISS FM Den Haag uit 1987 in zijn geheel ten gehore. Aan alle radiofreaks: fijne kerstdagen en veel luisterplezier toegewenst.

De airchecks worden tijdens de kerst ieder uur op het hele uur via jamzradio.nl uitgezonden. Geleidelijk en komen de checks online om nog eens te luisteren of te downloaden.

Regio Amsterdam

Anekdote: Het jaartal is niet zeker maar het zal koninginnedag 1991 geweest zijn. Op Counterpoint is te horen dat zij met een tafel op de vrijmarkt staan. Raymond Balsink (rip) is live on-the air. Hier lopen we DJ Ken Nichols tegen het lijf. Wij willen heel graag de zendmast van Counterpoint zien. Ken (in witte jas) fluisterd ons de straatnaam toe (als we het tenminste niet verder vertellen....) 

Pics:
COUNTERPOINT
FOTO 1 de befaamde 4 x stack antennemast Kanaalstraat Amsterdam-West circa 1991
FOTO 2 Counterpoint FM op de vrijmarkt in Amsterdam 1991
FOTO 3 Counterpoint FM op de vrijmarkt in Amsterdam 1991
FOTO 4 antennemast Kanaalstraat Amsterdam West circa 1993
FOTO 4 3-poot antennemast Counterpoint FM circa 1993
FOTO 5 Kanaalstraat 108 circa 1993
FOTO 6 De achterburen van Counterpoint destijds: The Voice of Amsterdam 98.3 Mhz.
Regio Hilversum
- Much More Music 95.0 Utrecht

Regio Den Haag
- Horizon radio Den Haag 95.2 (1992?) non-stop (Marco van het Hof) part 1 part 2

- Radio Horizon Leidschendam 100.5 (1985) part 1 part 2 part 3 part 4
- Radio Stad Den Haag terugkeerpromo op 95.9 op de Haagse Kabel (1990?)
- Radio Stad Den Haag the ninities comeback op 972

Weer een aantal multiplexen met phone-ins van: DELFT EO, Grijns, Catweazel, George B. W.C. e.a.
- Phone in ("Bram de homo") DEEL 1 en DEEL 2

Pics
Antenne Nova Rock Radio Den Haag 98.5
Antenne Residance 97.8

2e KERSTDAG DE HELE DAG
De Cartblance top 100 zoals uitgezonden door KISS FM Den Haag 91.1 in 1987 Klik op de cover om het magazine in pdf formaat te downloaden.Houdt deze blog goed in de gaten rond kerst en oud en nieuw !

nb. check tijdens kerst de Free Radio Nieuwsbrief Den Haag voor de actuele gebeurtenissen op radio gebied in de Haagse regio.

6 opmerkingen:

 1. Prachtig oud radiomateriaal, genot om terug te horen. Helaas kan ik het bestand van Much More Music Utrecht niet openen. Blijkt vreemd bestand te zijn. Is deze misschien om te zetten naar een MP3/WAV document ? Alvast enorm bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. link is hersteld. mp3 extensie ontbrak. veel luisterplezier !

   Verwijderen
 2. Bedankt voor de opnames!


  Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag hier.

  Ik heb een vraag hoe kom jij aan de foto's van counterpoint fm uit de periode1993 van de mast enz enz,want de laatste tijd duiken er foto's op die door ingewijden zijn gemaakt ik zelf nog wonende in de kanaalstraat amsterdam (alias maarten ten brink) heb ook foto's/video opnamens maar ik geef ze niet vrij om dat de oud counterpointers dat niet willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Maarten wat leuk dat je ons gevonden hebt. De foto's zijn door ons zelf genomen destijds. Alle gebruikte materialen op deze blog zijn uniek, origineel en in eigendom er is dus niks verkregen via derden. Wel heel jammer dat er blijkbaar nog materiaal is dat niet is vrijgegeven. Fans zoals wij zouden dat zeker waarderen. De tijd tikt door en worden er niet jonger op. groet Jamzradio team

   Verwijderen
 4. Okeee dan weet ik dat jullie ze zelf hebben gemaak de foto's,alleen 1 foto van een radio zender/piraat (De achterburen van Counterpoint destijds: The Voice of Amsterdam 98.3 Mhz) ik kan me niet voor me halen dat dat bij mij achter op de gracht de jacob vanlennep kade heeft gezeten.was dat in de counterpoint tijd? het is jammer dat ik niks mag geven want ik heb aan jingles veel van het eerste jingle pakket en van highfreak fm plus een video film van een feest met jocelyn brown van voor en achter de scherm waar de artiesten zich omkleden/studio counterpoint highfreak fm en van de studio van dance fm 96.4.helaas mag en kan ik dat niet vrijgeven het is zonden dat dat niet kan en mag maar zeg nooit nooit ps wie zijn jullie eigenlijk hebben we elkaar misschien ooit is ontmoet of gezien op feesten van counterpoint? ik zeg tot de volgende keer en ga door met het oude.

  mvg RB (alias maarten ten brink)

  BeantwoordenVerwijderen